basisonderwijs

Hotmamahot heeft een aantal workshopreeksen opgezet speciaal voor het basisonderwijs. Het idee achter de reeksen is dat de workshopmaster gedurende een langere periode met de kinderen werkt en zo per kind zijn of haar vaardigheden op eigen niveau kan ontwikkelen.

workshopbo1

Creativiteit voor iedereen op een zo laagdrempelig mogelijke manier, dat is een doelstelling van hotmamahot. Gewapend met onze tools; lijmpistolen, hamers, decoupeerzagen, scharen, stanleymessen komen we met kratten vol hout, karton, verf, papier, stof, vilt en doppen naar school om iedere deelnemer in overvloed aan materiaal te voorzien.

workshopbo2

 

We organiseren losse workshops, reeksen of zelfs projectdagen met de klas of de hele school.
Creativiteit, het ontplooien van vaardigheden en het ontwikkelen van een eigen artistieke visie staat in alle workshops centraal.

workshopbo3

Sinds 2012 werken we samen met Stichting Wijsneus voor het basisonderwijs in Amsterdam Noord. Stichting Wijsneus zet zich in voor het beschikbaar maken van naschoolse cursussen voor het basisonderwijs. Ze hebben als doelstelling dat ieder kind de kans moet krijgen zijn eigen talent te ontdekken. Hotmamahot geeft in Amsterdam Noord het hele jaar door workshopreeksen techniek, striptekenen en 3D printen.

workshopbo4

In overige stadsdelen wordt Hotmamahot ook steeds bekender, zo zijn er workshops van Hotmamahot in Amsterdam Zuid en West, en we hopen binnenkort ook in Oost onze workshops te kunnen geven. De workshopmasters van Hotmamahot zijn allemaal leden van het creatief collectief en bezitten allemaal de unieke Hotmamahot stijl.