de Gele Pomp

De Gele Pomp

Hotmamahot beschikt over een eigen locatie waar workshops of projecten uitgevoerd kunnen worden. De ruimte is naast ons programma ook te gebruiken door buurtbewoners voor eigen initiatieven. Neem hiervoor contact op via info@degelepomp.nl

Bereikbaarheid

De Gele Pomp ligt midden in het Noorderpark op 5 minuten lopen van metrohalte Noorderpark en is met de auto te bereiken via de Leeuwarderweg. Navigeer naar Leeuwarderweg thv 85.

Projecten

Creatief collectief Hotmamahot, heeft de ruimte volledig ingericht als multifunctionele workshopruimte met uitgebreide keuken. De ruimte is daarmee ideaal voor kookworkshops, workshops waarbij gewerkt wordt met grove materialen of grote projecten waar bijvoorbeeld op een school geen ruimte voor is.
Heb je een project? Wil je bijvoorbeeld met je klas of school op excursie naar De Gele Pomp? Dan bereiden wij de ruimte zo voor dat je direct aan de slag kunt. Neem hiervoor contact op via info@degelepomp.nl

degelepomp2

degelepomp

Programma

De Gele Pomp heeft ook een eigen programmering voor bewoners en kinderen uit Amsterdam Noord. Wil je op de hoogte blijven van het actuele programma? Volg dan @degelepomp op instagram en facebook.