festivals/events

workshopslide5

workshopslide8

Hotmamahot is in vele vormen zichtbaar, een groot deel van de zomer reizen we mee met diverse festivals of zijn we op andere openbare evenementen waar wij een geheel in stijl van het evenement een programmering aanbieden met steeds een wisselende doelgroep.

Theaterfestival de Parade

workshopslide2

Sinds 2012 krijgt Hotmamahot een steeds prominentere plek op de parade, naast de uitgebreide keuken hebben we hier onze Artistic Crepes atelier, hier geven we beeldende wensen vorm in een heerlijke pannenkoek.

Daarnaast hebben we een doorlopend knutsel atelier waar je voor je parademiddag / avond een eigen kostuum kunt maken, of een coole ketting, je fantasie mag los gaan!

 

ITGWO

itgwo

Dit populaire festival op Vlieland, barst al jaren bijna uit zijn voegen, en vanaf het begin zijn wij er al bij betrokken. Vorig jaar introduceerden we de Hang Out, een festival area alleen voor tieners, met eigen programmering, een eigen gebouwd podium, decor en lekkere zelf gemaakte cocktails en tostie’s.

home001

Overige festivals

Op kleinschaligere of eendaagse festivals zijn wij ook regelmatig te vinden, telkens in een andere vorm, dus je moet goed zoeken!

Zo waren we o.a. op Appelsap, Singelfestival, KLIK animatie festival, Here Comes The Summer en Bevrijdingsfestival Utrecht.

Ben jij ook organisator van een evenement of festival en zie je Hotmamahot daarbij passen? Neem dan contact met ons op en we maken een plan dat geheel bij jouw activiteit past.