hotmamahot educatief

Hotmamahot geeft sinds 2010 op het basis- en voortgezet onderwijs creatieve workshops of workshopreeksen. Via eigen contacten op scholen zijn we begonnen onze workshops te promoten en die vielen al snel in de smaak. Op geheel eigen wijze brengen we kinderen in aanraking met  diverse technieken en materialen, beeldend en technisch, en leren we ze hun eigen verbeelding te gebruiken bij de totstandkoming van een telkens uniek eindproduct.

workshopbo5

We gebruiken de vaardigheden van de deelnemers en proberen deze ieder op hun eigen niveau verder te brengen. We brengen de deelnemers in aanraking met nieuwe technieken zoals; graffiti, striptekenen, stopmotion of 3D ontwerpen en printen, we werken met deelnemers naar eindproducten zoals elektrische auto’s, flipperkasten, muurschilderingen of bewegende robots, en dit is maar een greep uit ons aanbod.

workshopslide3

workshopvo1

De stijl die Hotmamahot toepast bij haar workshops spreekt de deelnemers erg aan, de workshopmasters zijn goed benaderbaar, hebben een stadse mentaliteit, zijn grafisch geschoold en gepokt en gemazeld in het werken met kinderen door de jarenlange ervaring in het naschoolse onderwijs in Amsterdam Noord.