programmering

workshopslide4

Hotmamahot wordt veel gevraagd door festivals, culturele instellingen en bedrijven om een creatieve invulling te geven aan hun festival of project.

Het gaat hier om de totaal beleving, van aankleding tot inhoud, een geheel verzorgde programmering. Hotmamahot maakt samen met jou een passend plan voor je evenement, bedrijfsdag of programma en door de uiteenlopende talenten van het collectief kan het plan uitlopen van performance tot live illustratie tot interactief kunstproject.

Een greep uit onze gerealiseerde projecten

 

Van Gogh Vrijdagavond

hotmamahotvangogh

We verzorgden creatieve invulling voor de avond openingen van het van Gogh museum in mei 2015. Vijf vrijdagavonden is er gewerkt aan een “gesammtkunstwerk” in de stijl van Van Gogh, alle aanwezige bezoekers mochten hieraan meewerken.

 

1001 smaken festival


Diverse creatieve activiteiten met fruit (zelf smoothies maken, fruitrace, fruitruiken), we maakten een decor van fruit en groenten en verzorgden gezonde catering.

 

Carwash event

carwash

Create Your Future Carwash, illustratoren van Hotmamahot waren op het Carwash event van Europa een “live” illustratie aan het maken waarin we de “carwash van de toekomst” uitbeeldden.

 

Zeepkisten race voor 100 jarig bestaan camping bakkum

zeepkisten

In een dag met alle aanwezige kinderen zeepkisten gebouwd met een afsluitende race geheel met finishboog, foodtruck en parcours.