voortgezet onderwijs

HMH website slide17slide workshop

 

Ook voor het voortgezet onderwijs hebben we een uitgebreid aanbod van workshops.

Wij zijn te benaderen met een verzoek of eigen idee vanuit de school dat we met jullie verder ontwikkelen tot een uitvoerbaar creatief plan. We kunnen voor een losse workshop met een klas tot een projectweek met de hele school ingezet worden.

We nemen de docent een hoop werk uit handen, en maken in overleg een plan toegespitst op de klas of groep leerlingen. We komen met genoeg enthousiaste workshopmasters en materiaal om iedereen goed aan het werk te zetten.
De eindresultaten zijn altijd tastbaar en kunnen vertoond worden in de school tijdens een presentatie.

De workshopmasters zijn zelf jonge creatievelingen die vol gedrevenheid en met eigen creatieve kunde ervoor zorgen dat de resultaten optimaal zijn. Leerlingen reageren vaak goed op onze workshopmasters door hun laagdrempelige manier van lesgeven en stadse uitstraling.

Wij zijn CJP acceptant

In het voortgezet onderwijs heeft Hotmamahot op een aantal scholen creatieve projecten uitgevoerd, zoals het ontwikkelen van een graffitimuur in de aula van het Bredero College, het maken van Decor objecten voor de cultuurweek van de Nieuwe Havo of kookworkshops voor de thuisblijvers van de werkweek van het Damstede College.

workshopvo2