de Rimboe

Update: Meivakantie 2024 online!

meivakantie 2024 : 29 april tm 2 mei VAN 9U TOT 16:30U

De Rimboe

In de vakanties organiseert Hotmamahot creatieve vakantiekampen voor kinderen van zeven tot  twaalf jaar. Van maandag tot en met donderdag worden de deelnemers overspoeld met de leukste activiteiten zoals koken, timmeren en bosspelen. We maken gebruik van onze jarenlange expertise op het gebied van kinderactiviteiten. Tijdens het kamp komen vele Hotmamahot klassiekers voorbij zoals raket schieten met de TargetRockerts (bekend van theaterfestival de Parade), koken in de keuken van Bijtanken op de Gele Pomp, timmeren en knutselen met onze ervaren kunstdocenten en op missie met de Tactische Bosspelen Club (Into The Great Wide Open). Elk kamp bevat nieuwe activiteiten,  geen expeditie is hetzelfde.

Het kamp vindt plaats in en rond De Gele Pomp en de Tanker, twee voormalig tankstations die nu middenin het Noorderpark liggen en aan het Speelbos, waar dan ook een groot deel van de activiteiten zal plaatsvinden. Ga mee op expeditie met Hotmamahot in het groenste deel van Amsterdam.

 

De Rimboe in het kort

  • Maandag tot en met donderdag van 9u tot 16:30u 
  • Voor kinderen van 7 t/m 11 jaar. 
  • Elke middag warm vegetarisch eten. 
  • Elke kampweek nieuwe activiteiten. 
  • Begeleiding door ervaren kunstdocenten.
  • Uitgebreid aanbod, met creatieve workshops en sport & spel activiteiten in het Noorderpark rond het Speelbos.
  • Makkelijk bereikbaar met de Noord-Zuidlijn, fiets of auto.
  • Voor 1 week dagkamp betaalt u €270,-

dbraket

Op expeditie met Hotmamahot

Locatie

Locatie

De Gele Pomp en de Tanker, twee creatieve hotspots, liggen in het Noorderpark in Amsterdam Noord. Hotmamahot heeft De Gele Pomp al tien jaar in gebruik als multifunctionele workshopruimte. De Tanker aan de overkant gebruiken we deze zomer als tweede workshopruimte. Daarnaast vindt een groot deel van de activiteiten plaats in het speelbos en het naastgelegen sportveld. De locatie is op verschillende manieren makkelijk te bereiken

Met de auto: Navigeer naar de Leeuwarderweg t.h.v. nr. 85. 

Met het OV: Vanaf metrostation Noorderpark loop je zo het park in. Op 5 minuten lopen ligt onze kamplocatie.

Met de fiets: Vanaf de pont is het 8 minuten fietsen.

 

dbvuur

Midden in de natuur